La Revolució Russa

Comencem l’octubre roig i negre, dedicat a la Revolució Russa. En aquest primer capítol donarem unes pinzellades sobre la Rússia anterior a la revolució. Tornen les anècdotes i els personatges curiosos, les imitacions i les recreacions lliures, amenitzades amb algun que altre vals.
Avui ens enganxeu, amb Les Mans a la Massa, de la Revolució Russa!

Seguint amb la Revolució Russa, arribem ja a la bona magra, als fets de 1917. Hi trobareu una discussió entre dos visions molt diferents sobre el paper del Partit Bolxevic i de la seva presa del poder polític. Per una banda, l’Isarn es centrarà en l’anàlisi de la situació institucional i de la revolució a les grans ciutats, i per l’altra, el Joel ens parlarà de la Majnovchina, una revolució menys coneguda però igualment interessant que va tenir lloc al poble ucrainés de Guláiaï-Pole.
Avui ens enganxeu amb Les Mans a la Massa de la Revolució de 1917!

Segueix la utopia revolucionària… 1 programa, 2 i 3 programes, 4 programes sobre els Soviets o 80 anys de programació soviètica sobre materialisme i lluita de classes. Avui amb participacions especials, Timotenko tornant-se boig als piuets mentre Uralita omple els espais buits en antena!!!
La família creix poc a poc, dia a dia, mentre parlem d’organització obrera i autogestió.

Programmes realitzats el 08, 14

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*