La Comuna de París – Auguste Blanqui i Louise Michel

En commemoració del 150è aniversari de la Comuna de París, tornem a visitar els fets des d’una perspectiva literària endinsant-nos en les utopies revolucionaries. Parlarem a través de dues figures clau en el desenvolupament de la revolta que ens enganxen amb les seves cabiles i cabòries als fets de la època, al pensament revolucionari, a la creació del proletariat. En la primera edició de Les Mans A La Massa, La Comuna de París va ser necessària per començar aquesta aventura materialista radiofònica i vam estudiar-ne la infraestructura. Aquesta vegada invertim el mètode, partim de les relacions socials per construir sobre la determinació material.

Programa realitzat el 02 de Maig de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*